Workshop fotografie

Begin: October 6, 2019 @ 13:30

Eind: October 6, 2019 @ 17:00

Plaats: Amersfoort

DEZE ACTIVITEIT ZIT VOL! JE KUNT JE ALLEEN NOG INSCHRIJVEN VOOR DE RESERVELIJST.

Op zondag 6 oktober organiseren we weer een WORKSHOP FOTOGRAFIE i.s.m. fotograaf Floortje Mols.

De vorige keren hebben we de thema’s “natuur” en “dieren” behandeld. Deze keer is het thema “architectuur”.

We gaan met een groep van maximaal 20 kinderen de geweldig leuke stad Amersfoort in. Dat is ook de thuisstad van Floortje, dus zij kan ons alle leukste plekjes laten zien.

We beginnen bij de studio van Floortje en van daaruit neemt ze ons mee de stad in. Qua tempo houden we uiteraard rekening met de deelnemers. Vaders en moeder kunnen mee met de groep. Rolstoelers zijn uiteraard ook welkom en de fantastische gebarentolk Cindy is ook weer aanwezig. Zijn er voor jouw kind bepaalde aanpassingen nodig om mee te kunnen doen? Laat het ons weten!

DETAILS:

Datum: zondag 6 oktober
Lokatie: Amersfoort. Het adres waar we verzamelen volgt, maar zal vlakbij een parkeergarage liggen.
Parkeren: is betaald. Tarief van de garage en tips waar te parkeren volgen. Eventueel ook mogelijk in een woonwijk.
Deelname aan de workshop is gratis! Met dank aan onze sponsors en donateurs.

Tijden: 13:30 – 17:00 (inclusief pauze)
Lunchen kun je op eigen gelegenheid. In Amersfoort zijn tal van leuke eetgelegenheden. Wij zorgen voor een snack en drinken.
Maximaal aantal kinderen: 20. Inclusief broertjes en zusjes!
Leeftijd: vanaf 6 jaar.

Doe je mee? Op 3 oktober wordt Stichting Smiles 17 jaar oud, dus wij zijn wel in voor een feestje!