Voorstelling Brandweerman Sam Live!

• May 02

Begin: May 2, 2015 @ 16:00

Eind: May 2, 2015 @ 17:00

Plaats: Coninckstraat 60, Amersfoort

Op zaterdag 2 mei 2015 organiseerden wij een voorstelling van Brandweerman Sam Live! met gebarentolken voor gezinnen met een doof of slechthorend kind of kinderen.

De afgelopen maanden zijn we er druk mee geweest. Eerst contact gelegd met Van Hoorne Entertainment, waar we ook Woezel en Pip mee hebben gedaan, om een nieuwe voorstelling te plannen. Brandweerman Sam! Super leuk voor kinderen vanaf 2 jaar, zodat ook de kleinere kinderen van de voorstelling konden genieten.
Vervolgens legden we contact met theater Flint in Amersfoort. Het theater wilde dit heel graag met ons organiseren.
Na het plannen van een datum kon de uitnodiging eruit. En wat zat het weer snel vol! Leuk dat we zoveel enthousiaste gezinnen blij hebben kunnen maken met gratis kaartjes! Omdat het zo succesvol verliep, hebben ze bij theater Flint een 2e voorstelling ingepland, zodat onze groep betere zitplaatsen kon krijgen. Wel 160 van de beste kaarten mochten we inkopen!
Die waren snel op…
Afgelopen zaterdag kwamen de gezinnen naar theater Flint om hun kaartjes op te halen en te genieten van de voorstelling. Iedereen had er veel zin in!
De tolken Annemiek en Bettina hebben allebei de hele voorstelling getolkt op het podium. Knap hoor!
Het was een hele leuke voorstelling en we hebben achteraf hele leuke reacties gekregen van de kinderen en hun ouders. We vonden het heel leuk dat we dit voor jullie mochten organiseren en dat jullie het allemaal zo leuk hebben gehad.

Bij deze nogmaals bedankt aan
* Van Hoorne Entertainment;
theater Flint in Amersfoort;
* de tolken Annemiek en Bettina;
* onze trouwe sponsor Phonak;
* alle andere sponsors en donateurs die voor de kaartjes hebben betaald en
Printweb – de sponsor van onze mooie nieuwe banner!

1. Machteld wiersema schreef:

Alle drie mijn kindjes fan van brandweerman Sam, en dan speciaal voor onze Pieterbas met gebaren!! Helemaal leuk

2. Korpershoek schreef:

Bedankt voor de leuke middag, Milou heeft erg genoten. (laatste foto is Milou)

3. Anke schreef:

Onze zoontjes hebben genoten ! Bedankt !

4. fam van Rijt schreef:

Bedankt voor de leuke voorstelling.
    De kinderen hebben genoten.

5. jan en margryt van lune schreef:

Hartstikke bedankt de kinderen vonden het prachtig!!!!!!!!!!!!!

6. Ellen schreef:

Onze dochter en zoon hebben genoten!! Dank daarvoor!
    En dan blijkt dat ze heel veel steun heeft gehad aan de gebaren, fijn dat zulke activiteiten georganiseerd worden!