Filmvoorstelling 2014

• Jun 15

Begin: June 15, 2014 @ 14:30

Plaats: Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13, 3811 BP Amersfoort

Op 15 juni organiseerden wij een filmvertoning voor dove en slechthorende kinderen en hun gezin. Wij vertoonden De Groeten van Mike!
Het was een mooie, ontroerende en grappige film en de aanwezigen hebben er allemaal erg van genoten. Door middel van 2 gebarentolken bij het scherm konden alle aanwezigen genieten van de film. Annemieke vertaalde de film in Nederlandse Gebaren Taal en Erika vertaalde de film in Nederlands ondersteund met Gebaren.
We hadden een mooie zaal afgehuurd bij het theater De Lieve Vrouw in Amersfoort.
Er werd lekker veel gelachen om de film, maar hij was soms ook best wel zielig. Een bijzondere Nederlandse film!
We willen alle betrokkenen heel hartelijk bedanken: alle geweldige medewerkers van theater De Lieve Vrouw, A-film, de tolken Annemieke en Erika en alle sponsors en donateurs.

1. Dovenagenda schreef:

Deze agenda is speciaal voor Doven, Slechthorenden en Plotsdoven bedoeld,waarin jullie kunnen bekijken welke evenementen en bijeenkomsten in Nederland gehouden worden.
    Kijk ook website: http://www.dovenagenda.nl
    Mocht ik toch wat vergeten of missen, geef het maar door via email: dovenagenda@gmail.com

2. Anke van Ettinger schreef:

Wil graag mijn zoontje aanmelden voor woezel en pip