Survival bij Tough Ground

• May 26

Begin: May 26, 2019 @ 12:30

Eind: March 28, 2019 @ 15:30

Op zondag 26 mei organiseert Stichting Smiles in samenwerking met Dutch Adaptives een stoere survivaldag bij Tough Ground in Almere VOOR ALLE KINDEREN MET EEN BEPERKING, hun broertjes en zusjes en hun ouders! Deelname is vanaf 6 jaar.
* Ook geheel toegankelijk voor rolstoelgebonden kinderen!!

Bij Stichting Smiles, Dutch Adaptives én Tough Ground, geloven we er allemaal in dat IEDEREEN moet kunnen sporten. Tough Ground is compleet klaar en aangepast om ons te ontvangen.
Met een groep van maximaal 50 kinderen met een beperking, handicap, label of ziekte, inclusief broertjes en zusjes en ouders die willen meedoen gaan we genieten van een obstacle run en crossfit, yoga (als je zin hebt, is niet verplicht) en een rustige creatieve activiteit. Alles is geheel aangepast aan jou!

De dag wordt volledig begeleid door professionals en vrijwilligers van Dutch Adaptives.

We bieden de deelnemers tussendoor ook drinken en lekkers aan. Wil je graag iets glutenvrij? Laat het dan alsjeblieft even weten in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier.

Lokatie: Tough Ground Almere, Televisieweg 12

Tijd: inloop vanaf 12:30, om 13:00 uur beginnen we. Zorg je dat je (licht) hebt gelunched?

Leeftijd: vanaf 6 jaar.
Willen papa en/of mama ook meedoen? Dat kan!

Er zijn gebarentolken aanwezig en alles is rolstoeltoegankelijk.

Deelname is voor jullie GEHEEL GRATIS! Dankzij een mooie korting van Tough Ground en Dutch Adaptives en alle sponsors en donateurs van Stichting Smiles.

Ongeveer een week van tevoren ontvang je nog een bevestigingsmail.

Vragen? Neem gerust contact op via 06-10207910 of info@stichtingsmiles.nl

SCHRIJF JE SNEL IN!