Sneeuwpret – 2009

Eind: February 11, 2009 @ 8:00

Plaats: Biddinghuizen

Sneeuwpret – 2009

Op woensdag 11 februari 2009 zijn wij met 10 visueel beperkte en meervoudig gehandicapte kinderen van de instelling Visio naar SnowVillage in Biddinghuizen geweest:

Naar aanleiding van onze Vrijwilligers Initiatieven, die wij eind 2008 hadden uitgezet, ontvingen wij onder andere een leuk idee van Christien Peters, woonbegeleidster bij Visio (zorg, onderwijs en revalidatie voor slechtziende en blinde mensen).
Haar idee was om met een groep kinderen van de woongroep naar SnowVillage te gaan, om te gaan spelen in de sneeuw.

De kinderen en de begeleiders kwamen om half 11 aan in 2 busjes en 2 auto’s bij SnowVillage in Biddinghuizen, midden in de polder. Het was een prachtige dag en iedereen had er zin in.
Nadat iedereen in de snowboots was gehezen, mochten we de sneeuwbaan op. Het was flink sjouwen met de kinderen en de luchtbanden, de heuvel op, maar het was het allemaal waard! Want de super snelle afdaling maakte iedereen vrolijk.
We hebben 50 minuten lang geklommen en gesjeesd, gegleden en gelachen. Het was ‘n dolle boel!

De tijd vloog voorbij en we moesten alweer stoppen. Moe, maar erg voldaan, gingen wij met zijn allen naar de kantine, waar we lekker gingen genieten van patatjes en warme chocomel.

Het was een heerlijk winters dagje vol sneeuwpret! Aan de gezichten te zien hebben alle kinderen er echt van genoten!

Stichting Smiles wil de volgende mensen en instellingen heel hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze geweldige dag!

Riviera SnowVillage in Biddinghuizen voor de scherpe prijs en de speciale openingstijd, speciaal voor deze kids.

Zeer veel dank aan Babbage die deze mooie dag financieel mogelijk heeft gemaakt.

Natuurlijk Christien Peters van Visio bedankt voor het leuke idee!

En al onze donateurs!