Samen Smiles X – 2012

Samen Smiles X 2012- Haarlem

De Regenboog en Bos & Vaart

Samen Smiles X - Haarlem - 2012
Inlevingsspellen: hoe is het om moeilijk te zien?

Op 25 en 27 januari 2012 bracht een klas van de reguliere school Bos & Vaart een bezoek aan de speciale school De Regenboog (voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking).

Op de eerste dag van het project werden de 30 kinderen van de reguliere school verdeeld over 5 klassen van De Regenboog. De kinderen leerden elkaar kennen via opdrachtjes, inlevingsmomenten en spelletjes. Ook konden de kinderen van de reguliere school mee naar bijvoorbeeld logopedie, fysiotherapie of ergotherapie.

Op de tweede dag van het project – de sportdag – gingen alle kinderen in gemixte teams sporten. Er waren hele leuke onderdelen uitgezet, zoals een – altijd populair – springkussen, volleybal, basketbal, trefbal, rolstoelparcours, en nog veel meer…

Wij willen alle kinderen en leerkrachten bedanken, en al onze relaties, sponsors en donateurs die dit project mede mogelijk hebben gemaakt.