Peppa Pig

• Mar 31

Begin: March 31, 2019 @ 16:00

Plaats: Stadsplein 100, Amstelveen,

Op zondag 31 maart 2019 organiseerden wij ism Van Hoorne Entertainment en Schouwburg Amstelveen, een theatervoorstelling van Peppa Pig, speciaal toegankelijk voor dove en slechthorende kinderen en hun gezin.

Wij konden met dank aan onze vaste sponsors en donateurs – en een paar nieuwe enthousiaste donateurs – 100 kaartjes kopen en gratis weggeven. Want ja, al 17 jaar lang zijn al onze activiteiten gratis voor alle deelnemers!!

Onze gebarentolken Nicole en Aukje oefenden vanaf 2 maanden van te voren en waren goed opgewarmd voor de dag! Het was een waar feestje om hen, èn Peppa te zien en goed te kunnen volgen! Wij zijn heel dankbaar en blij dat wij zoveel families een mooie dag hebben mogen geven!

Extra veel dank aan:

* Van Hoorne Entertainment en Schouwburg Amstelveen, voor het mogelijk maken van deze voorstelling en de openheid en het enthousiasme voor de aanvulling van twee gebarentolken;
* De echte helden: onze twee gebarentolken Nicole en Aukje!!
* Als onze vaste sponsors en donateurs;
* Onze extra donateurs: Chen, Bea & Wilko, Barry, Sunshine Holding BV en Saltium