Muziekdag 2018

Eind: October 14, 2018 @ 14:45

Plaats: Ouddiemerlaan 104, Diemen

Muziekdag 2018

Op ZONDAG 14 oktober 2018 organiseert Stichting Smiles een GRATIS Muziekdag met diverse workshops en een bijzonder muzikaal optreden voor kinderen met een (functie)beperking, handicap, label en/of chronische ziekte, en hun brusjes.

WAAR:
Theater de Omval
Ouddiemerlaan 104
1111 HL Diemen

WANNEER:
Op zondag 14 oktober 2018
van 11.00 uur tot 14.45 uur

WIE:
– Voor kinderen en jongeren met een (functie)beperking, label, handicap en/of chronische ziekte
– Hun broertjes en zusjes
– Voor ALLE leeftijden

Het begint om 11.00 uur
Zorg je dat je er op tijd bent?!
11.00 uur – Welkom en bijzonder muzikaal optreden van een getalenteerde singer-songwriter

11.30 uur – Start workshop: Ronde 1
12.45 uur – Pauze
13.30 uur – Start workshop: Ronde 2

WORKSHOPS OM UIT TE KIEZEN:

* Creatieve Dans workshop:
Onze creatieve en gedreven dansdocent is
Monica van ‘Movelab’.
(kinderen van 3-5 jaar graag met begeleiding. Vanaf 6 jaar kunnen ze zelfstandig mee dansen)

Monica Antezana is de oprichter en directeur van Movelab. Ze is een Moderne Dans professional met een Master in Performances Studies, een Bachelor in Choreography en een Master in Science of Education. Ze werkt als choreograaf, danser en dansleraar.

Kom draaien, springen, rollen en balanceren op de muziek van Michael Jackson of Mozart! Jongens, meisjes, mamas en papas jullie kunnen in deze workshop vrij dansen en leren om jullie eigen lichaam en ideeën te vertrouwen. We gaan met onze armen, benen en romp over elkaar heen, onder elkaar door en rond om ieder heen bewegen. Je kunt je zoals een tijger, een pannenkoek of een raket bewegen… maar alléén jij kan zoals jezelf dansen!

* Zang en stem
Onze enthousiaste en talentvolle zang- en stemcoach is Lotte.
(Ook geschikt voor kinderen die slechthorend zijn)

Lotte is al ruim 15 jaar werkzaam als stemactrice voor verschillende radio- & tv commercials, luisterboeken, telefoonberichten, e-learning modules, website infofilmpjes, games en tekenfilms. Ze heeft ook in diverse toneel- en musicalproducties gespeeld en gezongen.
“Hoe heerlijk is het om samen een verhaal te vertellen. Dan kan zowel zingend, als sprekend en zowel alleen als samen. We gaan met elkaar ontdekken op hoeveel verschillende manieren je een verhaal kunt vertellen en een lied kunt zingen. Zie ik je op de Muziekdag?”.

* Muziek
(ook geschikt voor slechthorende kinderen)

Onze bijzondere muzikant met zijn Hang is Javier.

De Hang is een heel bijzonder en zeldzaam instrument. Het maakt een diepe indrukken met zijn verschillende klanken.
Javier laat mooie muziek horen en jij mag zelf ook op de Hang spelen.

AANMELDEN:

Je kunt 1 workshop kiezen voor ronde 1 en een andere voor ronde 2.

Laat ons snel weten waarvoor je je wilt inschrijven!!

1.  Stel een email op naar info@stichtingsmiles.nl
  2. Vermeld daarin je naam en leeftijd
  3. Laat ons weten welke workshop je in RONDE 1 en in RONDE 2 wilt doen
  4. Laat ons weten of je broertjes en/of zusjes ook mee willen doen
  5. Doen je brusjes ook mee? Vermeld dan hun naam en leeftijd

Praktische informatie:

* Tijdens deze activiteit zijn er voldoende gebarentolken aanwezig;
* Theater de Omval in Diemen is rolstoeltoegankelijk, heeft een lift een een toegankelijk toilet;
* In het theater is Grand Café Blauw waar je kunt lunchen, drinken en snacks kunt kopen, je mag ook zelf iets te eten meenemen voor de lunch;
* Tijdens alle workshops is er een limonade&rust pauze;
* Er is een parkeerterrein achter het theater dat je via de Prins Mauritslaan op kunt rijden. Op zondag is het gratis parkeren;
* Deze activiteit wordt je geheel GRATIS aangeboden door Stichting Smiles met veel dank aan onze donateurs en sponsors!

We hopen je op zondag 14 oktober te mogen verwelkomen op onze Muziekdag!

Groetjes en een glimlach,

Nora & Lisa