Modellen Show II – 2013

Begin: November 24, 2013 @ 13:00

Eind: November 24, 2013 @ 16:30

Modellen Show II – 2013

Op zondag 24 november organiseerden wij een modellen show voor 19 meiden met een beperking of ziekte.

Omdat onze modellen show vorig jaar zo’n succes was en een hele lange reservelijst had, zat de show dit jaar al heel snel vol!
Wij hadden de uitnodiging nog niet eens uitgezet en we hadden al bijna 20 inschrijvingen.

Voor alle deelnemende meiden hadden wij kledingsetjes kunnen regelen via de merken
Br@nd for girls, Vingino en C&A Hilversum.
Fantastisch! En de meiden mochten deze setjes ook houden, maar dat hoorden ze helemaal aan het einde 🙂
Van 13:00 tot 15:00 werd er druk geoefend op de catwalk met onze 3 choreografie vrijwilligers. Boven werd er make-up en haar gedaan door nog eens 5 enthousiaste dames.
Nadat iedereen dus klaar was met oefenen op de catwalk en er top uitzag, werden de kledingsetjes aangetrokken en wachtten we vol spanning om de catwalk op te gaan….

De muziek ging aan de alle meiden werden stuk voor stuk aangekondigd. We vonden het leuk om dit jaar het publiek ook beter kennis met de meiden te laten maken,
door iets over hun persoonlijkheid of interesses te vertellen. Op de catwalk liepen ze heel zelfverzekerd en maakten ze mooie poses. De ouders en onze fotograaf maakten trots een hoop foto’s.

Wij vonden het ontzettend leuk om voor deze groep meiden deze activiteit te organiseren. Wij hopen dat iedereen heeft genoten en zich van binnen EN van buiten mooi voelde en trots!
Wij zijn in elk geval heel trots!

Wij willen de volgende mensen en bedrijven ontzettend bedanken voor het mede mogelijk maken van deze dag:

* Luno Kitchen
voor het gebruik van het cafe en de super mooie deal voor alle drankjes en broodjes!

* Br@nd for girls
voor het (wederom) beschikbaar stellen van 10 setjes kleding voor deze activiteit

* Vingino
voor het (wederom) beschikbaar stellen van 9 setjes kleding voor deze activiteit

* C&A Hilversum
voor het last-minute beschikbaar stellen van een setje kleding

* Voor al onze enthousiaste en trouwe vrijwilligers
Mireille, Lucienne, Saskia, Liselotte, Raya, Wendy, Michelle & Annemijn

* En onze enthousiaste gebarentolken
Mirtro, Marit & Marja

* Dorota Boerland
voor de fantastische foto’s

Eén reactie tot nu toe

1. marijke schreef:

hartelijk dank voor een geweldige middag. wij hebben genoten!!!!
    en wat mooi dat de kinderen de kleding mocht houden. super bedankt!!!!