Stichting Smiles

Kleurrijke Ontmoeting

 • Jan 26

  Begin: January 26, 2019 @ 14:00

  Eind: January 26, 2019 @ 16:00

  Plaats: Zoutmanlaan 3, Hilversum

Op zaterdag 26 januari 2019 organiseerden wij een Kleurrijke Ontmoeting, in samenwerking met de geweldige en altijd enthousiaste Monique de Willigen en Dorenda Fokker.

We verzamelden bij Wijkcentrum de Zoutkeet in Hilversum, waar we vriendelijk werden opgevangen door Marg Tax, die ons de hele dag verwende met lekker kopjes thee.

Om 2 uur begonnen we aan de workshop met een groepje van 11 kinderen. Eerst werden de naambordjes versierd en daarna werd er druk geknutseld, getekend en gekleurd onder begeleiding van Monique en Dorenda, met behulp van gebarentolk Cindy.

Toen iedereen klaar was begonnen we in de grote zaal met het klaarzetten van de tafeltjes voor de tentoonstellingen, en versierden alle kinderen cupcakes: één voor hunzelf en één voor papa of mama. Daarna was de tentoonstelling geopend! Iedereen genoot van het moois dat de kinderen hadden gemaakt.

Het was een hele gezellige middag en we hebben al besloten… volgend jaar weer!

Bedankt aan Marg Tax en de Zoutkeet, Monique, Dorenda, Cindy, alle sponsors van Stichting Smiles, de ouders voor het brengen en bewonderen en vooral alle geweldige kids!

2 reacties

 1. Heel graag meegedaan aan deze kleurrijke ontmoeting. Leuke en enthousiaste kinderen, een goede organisatie, verzorging en fijne faciliteiten. Graag tot volgend jaar!

 2. Wouter schreef:

  Heel leuk om andere ouders te ontmoeten voor ons, en voor de kinderen was het kleuren en versieren ook heel leuk. Jongens en meisjes ontmoeten die ook een broer of zus hebben met een handicap is ook heel goed voor iedereen geloof ik, hou dit initiatief er vooral in:-)

Laat uw reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stichting Smiles

Karel Doormanlaan 131
1215 NM, Hilversum

035 - 628 86 86
info@stichtingsmiles.nl
IBAN: NL77RABO0152363165

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Met veel dank aan al onze sponsors, met name:

 

doofnl_logo_2015_Klein

 
 

Printweb Logo

Rabobank

HelloDialog