Kinderprogramma Diabetes-beurs – 2004

Eind: November 6, 2004 @ 17:00

Plaats: Blaricum

Kinderprogramma Diabetes-beurs – 2004

Op 6 november 2004 vond onze Kinderprogramma van de diabetesbeurs plaats:

Ziekenhuis Gooi-Noord had ons gevraagd om het Kinderprogramma te organiseren tijdens de Diabetesbeurs. Ze vonden het Piratenfeest van vorig jaar zo leuk, dat ze graag weer met ons wilde werken.

Om de kinderen, die meegesleept werden door hun ouders langs allemaal saaie kraampjes, lekker bezig te houden, hadden wij in een aparte ruimte allemaal leuke activiteiten georganiseerd. Er kon worden geknutseld en gekleurd, we hadden een tafel met spelletjes, een schminktafel waar ook alle meisjes hun haat lieten vlechten, er was een computerspel, badminton en voetbal. De meeste kinderen wilden niet eens meer mee naar huis toen pappa en mamma ze kwamen ophalen! Ballonnenclown Angelique was de spil van het feest, ze heeft prachtige ballon-figuren voor iedereen gemaakt. Dankzij onze vele vrijwilligers werden alle kinderen goed begeleid en bezig gehouden.

We hopen dat iedereen het net zo leuk vond als wij!
Nogmaals bedankt aan Ziekenhuis Gooi-Noord, Ballonnenclown Angelique en alle lieve vrijwilligers.