Huifbedrijden logeerhuis 2013

Begin: February 16, 2013 @ 12:00

Eind: February 16, 2013 @ 14:00

HUIFBEDRIJDEN MET LOGEERHUIS

Op zaterdag 16 februari hebben wij 4 kinderen van logeerhuis Madelief getrakteerd op een ritje op een huifbed.
De kinderen liggen dan op een heerlijk zacht en warm bed tussen de ruggen van 2 paarden in.
De kinderen van het logeerhuis zijn tussen de 7 en 10 jaar en zitten allemaal in een rolstoel en zijn meervoudig gehandicapt.
Zo te zien en te horen aan het lachen hebben ze erg genoten van deze rit! Het was heel leuk om de kinderen te ontmoeten en om ze te zien ontspannen in het huifbed. Volgens de begeleidster Saskia hebben ze ‘s middags allemaal heerlijk geslapen!
Wij willen Petra en Saskia en de kinderen van het logeerhuis hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en meneer Doorland en zijn dochter van de Noorse Fjord hartelijk bedankt voor de prachtige ritten!

En alle sponsors en donateurs natuurlijk voor het financieel mogelijk maken van deze dag.