Gymnastieken II – 2009

Begin: September 26, 2009 @ 11:00

Eind: September 26, 2009 @ 15:00

Gymnastieken II – 2009

Op zaterdag 26 september 2009 hebben wij een gymnastiek ochtend georganiseerd voor kinderen met DownSyndroom en hun brusjes:

Om 11:00 begonnen wij onze gymnastiek ochtend en waren de meeste kinderen al binnen gestroomd. Alle onderdelen die klaar stonden maakten de kids enthousiast en iedereen mocht natuurlijk alvast lekker opwarmen voor het officiele begin.

Toen de activiteit van start ging, mocht iedereen lekker gezamelijk opwarmen op de opblaasbare “koprol-spring-stuiter-flikflak” baan. Er werd meteen al veel gelachen en veel lol gemaakt!

Toen iedereen opgewarmd was, mochten alle anderen onderdelen ook ontdekt worden.

Bij elk onderdeel waren voldoende vrijwilligers aanwezig om de kinderen te helpen en te begeleiden. Velen van hen sprongen, rolden en stuiterden vrolijk mee! De kinderen konden op de trampoline, de gigantische schommel, het klimrek, de opblaasbaan en de evenwichtsbalk. En wat hadden ze een energie!

Na iets meer dan een uur gymnastieken, namen we even pauze. De kinderen kregen drinken en een lekkere krentenbol en konden even rustig bijkomen, terwijl de lenige meiden van de gymnastiekvereniging een indrukwekkende demonstratie acrogym gaven (acrobatiek en gymnastiek).

Terwijl de kinderen aan hun tweede ronde begonnen, vond er een rustgevende yogales plaats voor de ouders. Deze werd gratis gegeven door Emma Bijker van yogaschoolemmabijker.nl

Wij hebben ontzettend genoten van de energie en de glimlachen van de kids. Hopelijk heeft iedereen met ons een fijne dag gehad!

Wij willen de volgende mensen en instellingen heel hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze geweldige dag:

Elene en Bart van de gymnastiekvereniging

Alle meiden van het acrogymmen
voor de prachtige demonstratie

Emma Bijker
voor de zeer ontspannen yogales voor de ouders

Rabobank Nederland
voor het financieel mogelijk maken van deze dag
en de inzet en het enthousiasme van alle vrijwilligers!