Film II – 2011

Plaats: Amersfoort

Film II – 2011

De film in Nederlandse GebarenTaal en Ned. met Gebaren

Op een zeer regenachtige dag – ideaal weer voor een leuke film – verzamelden 27 families zich in het Theater De Lieve Vrouw in Amersfoort. Om 11 uur begon hier de speciale filmvertoning van de Nederlandse film Het Geheim.

Bij binnenkomst melden de families zich aan en werden ze naar de filmzaal gewezen. De kinderen kregen ook een lootje waarmee zij na afloop van de film een mooie prijs konden afhalen.

In de zaal zocht iedereen een goed plekje op, waarbij zij konden kiezen om links voor de tolk Nederlands met Gebaren te zitten, of rechts voor de tolk Nederlandse gebarentaal. Ook was er gehoor-ondersteunde apparatuur aanwezig, verzorgd door Phonak, voor de kinderen met een Cochleaire Implantaat, die dat wilde gebruiken.

Na een korte introductie kon de film beginnen!
Er werd gelachen, op het puntje van de stoel gezeten en genoten met het hele gezin.

De sfeer in de zaal was heel goed en de film was ook ontzettend leuk (echt een aanrader, voor jong en oud!)

Na de film mocht iedereen zijn lootje inleveren en werden de cadeaus uitgedeeld: goocheldozen, kaarten, speelgoed en DVD’s.

Wij hopen dat iedereen heeft genoten!

Stichting Smiles wil graag de volgende mensen en instellingen heel hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van deze geweldige dag:

Het Theater De Lieve Vrouw
met name Renate, voor de fijne samenwerking

De Gebarentolken
Anne v.d. Valk en Yvette Katsman

A-Film
voor het gratis mogen vertonen van de film

Phonak
voor het mede financieel mogelijk maken van deze activiteit en het ter beschikking stellen van hun apparatuur