Escape Room 2020

• Nov 22

Begin: November 22, 2020 @ 14:00

Op zondag 22 november organiseerden wij voor de allereerste keer een zelfbedachte, coronaproof en spannende escape room.

Bij aankomst op de parkeerplaats van Fletcher Hotel Amersfoort whatsappte iedereen enthousiast “We zijn er!” en vervolgens kregen ze een filmpje van ons dat ze zich moesten aanmelden bij de receptie. Wat mysterieus! Wat zou er gaan gebeuren?

Na aankomst in de hotelkamer werd er op het briefje met de eerste clou duidelijk wat er was gebeurd… De gezinnen waren opgesloten en moesten proberen te ontsnappen! We kunnen niet verklappen hoe, want dan weten de deelnemers van de volgende escape room al te veel. Want dit gaan we echt vaker doen!

Gelukkig is het iedereen gelukt om te ontsnappen, dus niemand hoefde in het hotel te blijven wonen.

Na een week hadden sommige kinderen het er nóg over. En maakte Minke deze toffe tekening:

Tekening Minke Escape Room Stichting Smiles

Zo leuk heeft iedereen het gehad:

“Ze zijn lekker bezig. Wat is dit leuk gedaan!”

“Ze rennen hier enthousiast door de kamer en vinden het spannend.”

“Het was echt geweldig leuk!!!”

“We vonden het echt heel leuk, bedankt!”

“Wat was het leuk, bedankt! De puzzelaars hier hebben genoten. Bedankt toppers!”

“Het was erg leuk. Onze kids waren wat snel…. maar ze hebben intens genoten!”

Hier zijn wat leuke foto’s van de dag.