Bezoek Dierenpark Amersfoort – 2004

Eind: November 25, 2004 @ 15:00

Plaats: Amersfoort

Bezoek Dierenpark Amersfoort – 2004

Op donderdag 25 November 2004 vond onze excursie naar Dierenpark Amersfoort plaats:

Met 30 verstandelijk gehandicapte kinderen, van 2 scholen in Hilversum, zijn wij op een koude winterdag met een grote bus naar Dierenpark Amersfoort geweest. Daar deelden de kinderen zich op in groepjes en gingen met hun begeleiders het park in. Ieder groepje had een speurtocht meegekregen, maar iedereen was veel te druk met aapjes kijken.

De kinderen zagen neushoorns, olifanten, tijgers en nog veel meer vreemde dieren. De apen waren toch wel favoriet.

Vele rode neuzen en koude teentjes later kon iedereen lekker opwarmen tijdens de lunch. De kinderen aten allemaal lekker hun lunchpakketjes op, maar de juf ging voor een frikadel! Daarna kon iedereen nog even een uurtje rondkijken, of nog eens terug naar hun favoriete dier, voordat we met z´n allen de bus weer ingingen. Maar pas nadat we allemaal op de foto gingen natuurlijk!