Stichting Smiles

Aanmelden

Stichting Smiles organiseert activiteiten voor kinderen en jongeren met een beperking/label/handicap/ziekte in Nederland. Vaak mogen broertjes en zusjes ook meedoen, dat staat dan bij de activiteit aangegeven. Kent u nog een gezin met een kind dat plezier kan beleven van onze activiteiten? Laat ze dan over ons weten! Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

Ik wil me graag aanmelden voor de volgende activiteiten:

Database om uitnodigingen direct te ontvangen
Ik wil de nieuwsbrief graag ontvangen
Muziekdag workshop dans beginners Muziekdag workshop dans gevorderden Muziekdag workshop zang + stem – basis Muziekdag workshop zang + stem – plus Muziekdag workshop instrumenten
Fotografie (zie uitnodiging voor data)
Sport&Dieren (?)
Survival
Pokemon Go

Onderstaande gegevens verzamelen wij en slaan wij op in een database beheerd door HelloDialog. De gegevens worden zorgvuldig behandeld en minimaal gedeeld met derden, zoals gebarentolken of workshopgevers, indien dat nodig is. Gegevens over de beperking, handicap, label of ziekte worden zeer zorgvuldig behandeld en zijn nodig om de activiteit goed te kunnen aanpassen aan de aanwezige kinderen. Met het insturen van dit formulier geeft u Stichting Smiles toestemming de gegevens op te slaan. Om ze te laten verwijderen kunt u ons een email sturen: info@stichtingsmiles.nl. Wij verwijzen u naar onze Privacy Statement AVG (http://www.stichtingsmiles.nl/privacy-statement-avg/).

Deelname aan onze activiteiten is op eigen risico. Wij proberen zoveel mogelijk afspraken te maken over verzekeringen met de locaties en workshoppers, maar u moet zelf ook in het bezit zijn van een ongevallenverzekering.

Vul hieronder a.u.b. uw gegevens in.

Naam kind *
Geboortedatum kind *
Telefoon *
Woonplaats *
E-mail *
Namen en leeftijden van brusjes die mee willen doen (indien van toepassing)
Opmerking (graag wat info over uw kind als u nog niet in de database staat (label/beperking/ziekte/handicap) zodat wij weten voor welke aanpassingen wij kunnen zorgen)
* verplichte velden

U kunt geen reacties plaatsen.

Stichting Smiles

Karel Doormanlaan 131
1215 NM, Hilversum

035 - 628 86 86
info@stichtingsmiles.nl
IBAN: NL77RABO0152363165

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Met veel dank aan al onze sponsors, met name:

 

doofnl_logo_2015_Klein

 
 

Printweb Logo

Rabobank

HelloDialog