Vier Je Glimlach dag III – 2012

Begin: October 7, 2012 @ 12:00

Eind: October 7, 2012 @ 17:00

Plaats: Stichtse Rotonde 11, Amersfoort

Vier Je Glimlach dag – 10 Jaar Smiles!

Op 7 oktober 2012 vierden wij onze derde Vier je Glimlach dag. Dit jaar viel het samen met de 10de verjaardag van Smiles!
 Logo Vier je Glimlach dag 2012

Voor alle kinderen, families, sponsor, donateurs en geinteresseerden organiseerden wij dit jaar weer een vol programma met allerlei leuke activiteiten. Na de sportieve, feestelijke opening van ons evenement, door de charismatische en energieke straatvoetbalster Rocky, kon iedereen beginnen aan workshops Circle Spel, een dansworkshop met als thema street-dance, XL spellen, voetbal en survival.

De aanwezigen hadden genoeg te doen en de meesten deden dan ook aan verschillende onderdelen mee. Sommige kinderen bleven wel de hele dag! Het weer was alweer goed en de glimlachen waren niet bij te houden!

Wij hebben een ontzettende leuke dag beleefd en hopen dat alle aanwezigen dat zo met ons hebben beleefd.

Stichting Smiles gaat nu haar elfde jaar alweer in en daar zijn wij ontzettend trots op!
Wij willen nog jaren door gaan en hopen dat jullie allemaal (kinderen, families, sponsors, donateurs, vrijwilligers en overige relaties)
met ons mee blijven genieten van die extra glimlach.

Bedankt! En tot bij onze volgende activiteiten….. In de Planning

Handtekening Nora en Lisa Stichting Smiles

Stichting Smiles wil de volgende partijen heel hartelijk bedanken:

Allereerst alle kinderen en hun families, en alle andere aanwezigen
voor het vieren van onze 10de verjaardag met ons 🙂

Alle vrijwilligers, sponsors en donateurs
die ons op deze dag hebben geholpen en die ons (soms al vele jaren) steunen

Rocky Hehakaija, Buiten Buitensport, Suzanne Bakker Sport Events, Tulip Inn Amersfoort, La Place, Super-Rent.nl, Baljet, Fiep Westendorp Foundation, Het Circle Spel, Mijn Dansfeest.nl, Tesa, Hema, Phonak, Babbage, Namaste, Sunshine en Huka
voor hun inzet, enthousiasme, vrijgevigheid, steun en glimlach

Alle studenten gebarentolk