Survival VIII – 2015

• Oct 04

Begin: October 4, 2015 @ 11:00

Plaats: Almere-Haven

Afgelopen zondag, 4 oktober, hebben we weer een survival dag georganiseerd.
Het was ontzettend leuk!

Er waren ongeveer 45 kinderen, verdeeld over 6 groepjes.
Om 10 uur sjouwden we alle spullen voor die dag naar binnen; flyers, stiften, plakband, servetten, boter, thee, koffie, limonade, kaas en wel 100 bolletjes. Samen met de vrijwilligers Mireille, Saskia en Lucienne, zette we alles op. Jochem en Niek van Buiten Buitensport waren alweer úren bezig om alle onderdelen op te zetten. Deze stoere mannen sjouwden allemaal zware balken uit de bus en zette verspreid over het veld allemaal mooie onderdelen klaar.

Daar kwamen de eerste kinderen al, klaar voor avontuur!
In 6 groepen verspreid over de dag, gingen de kinderen klauteren, klimmen, kruipen, springen en rennen. Wat deed iedereen weer fantastisch mee! En wat
een stoere kids weer allemaal! De papa’s en mama’s keken glunderend toe.
Dankzij de twee gebarentolken Marit en Marielle, konden alle kinderen het allemaal goed volgen.

Ook al begonnen we in de dichte mist, na een uurtje brak de zon door en hebben we allemaal ontzettend genoten van deze dag.
Allemaal bedankt voor het komen!

IMG_3747

Hartelijk dank aan Jochem en Niek van Buiten Buitensport voor de jarenlange, geweldige samenwerking en jullie onophoudend enthousiasme.

Bedankt aan de liefste vrijwilligers van de wereld: Mireille, Saskia en Lucienne.
Bedankt aan onze geweldige gebarentolken Marit en Marielle.
Bedankt aan onze sponsors van deze dag: View Almere, Ballorig Almere en Sunshine International Photo Agency. Bedankt aan Het Faire Oosten voor het doneren van de vriendschapsarmbandjes en Printweb voor de flyers.
Bedankt aan Myrthe van Scouting Almere voor het regelen van alles omtrent de fantastische lokatie.
En natuurlijk bedankt aan alle geweldige kinderen en hun ouders/begeleiders voor het plezier!!!

1. barry schreef:

Nogmaals een fantastisch dag hebben jullie georganiseerd voor een groep bijzondere kinderen met veel Smiles op hun gezichten.
    Jullie zijn echt geweldig!

Keep up the great work!!
    Tot de volgende keer,

Met vriendelijke groeten,

2. Het was weer een feestje om te mogen helpen!

Graag tot de volgende keer! 🙂

3. Geweldig gehad, bedankt! Was erg positieve ervaring !!

4. De kinderen hebben weer enorm veel plezier gehad. Wat ontzettend lief dat jullie dit elk jaar weer organiseren! Super bedankt voor deze leuke dag!

5. Wat hebben we genoten !! Even geen beperkingen ervaren, en een klein zusje dat vol trots verteld dat ze mocht survivallen met haar gehandicapte broer !! We zijn superblij met jullie inzet en de jongens van Buiten Buitensport.

6. Wauw wat hebben onze meiden er ook weer van genoten. Bedankt voor een heerlijke dag

Liefs Simone, Esther, Wouter en Alien