Modellen Show – 2012

Eind: June 24, 2012 @ 17:00

Plaats: Hilversum

Modellen Show – 2012

Mooie meiden lopen trots over de catwalk

Op zondag 24 juni j.l. hebben wij een Modellen Show georganiseerd voor meiden met een beperking.Het was een ontzettend leuke dag en we hebben er echt een feestje van gemaakt!

VOORBEREIDEN
Voor 2 uur ‘s middag arriveerden alle meiden met hun families. De meeste meiden waren een beetje zenuwachtig, maar iedereen had er ontzettend veel zin in!

Na de aanmelding werden onze deelneemsters mee naar boven begeleid en daar mochten ze – zoals bij een echte modeshow – even wachten. De groep werd in tweeën gedeeld en de eerste groep meiden ging oefenen op de catwalk.
Het professionele model Eva Brouwer en de choreografe Jennifer leerden de meiden vol zelfvertrouwen lopen en poseren. Ondertussen versierde ons Glamour-team de catwalk met slingers en ballonnen. Boven werd de andere groep meiden in de make-up gezet. Twee professionele visagisten waren hard aan het werk om de meiden nog mooier te maken dan ze al waren. Ook werden er prachtige kapsels gemaakt, met krullen, vlechten en slingers in de haren.

KLEDING
Nadat beide groepen hadden geoefend en in de visagie waren geweest, was het tijd om de prachtige kleding aan te trekken. Voor iedere deelneemster hing een vonkelend nieuw setje kleding klaar van de merken Br@ndforgirls of Vingino.”Snel omkleden, want de tijd tikt en iedereen zit beneden te wachten”. Het was net een echte modeshow: het was druk backstage en de spanning steeg!
Toen iedereen klaar was, was het dan echt tijd voor de grote show….!

DE SHOW
De muziek begon te spelen en de eerste groep meiden kwam op…. Ze hadden hun loopje goed onthouden en er werden spetterende poses aangenomen. Het leek wel alsof ze dit al vaker hadden gedaan!! Van sommige meiden hoorden wij later dat ze thuis al hadden geoefend; nou dat was te zien!De tweede groep meiden kwam op en maakte ook veel indruk met hun outfits en poses.
Voor de grote finale betraden alle 18 deelneemsters het podium en werd er lekker gedanst en geklapt! Met ballonnen en een glaasje kinder champagne vierden wij vervolgens een after-party met alle familie leden, die vol trots naar hun dochter / zus / kleindochter hadden staan kijken.
Wij hopen dat iedereen een fantasche dag heeft gehad!
Wij hebben genoten en zijn heel trost op onze prachtige Smiles-meiden!
Mooi van buiten en van binnen!

FOTO’S EN VIDEO
KLIK HIER om het gehele fotoalbum te bekijken
Het FILMPJE wordt momenteel gemonteerd, maar sturen we je zsm na!
KLIK HIER voor het krantenknipsel in de Gooi en Eembode

Wij willen ontzettend veel mensen HEEL hartelijk bedanken
voor het mede mogelijke maken van deze geweldige dag:

Eva Brouwer

Voor haar enthousiasme, ideeën en mede organisatie!!

Br@ndforgirls en Vingino
Voor het GRATIS weggeven van de kleding

Luno Kitchen

Voor het GRATIS ter beschikking stellen van de locatie en