15e verjaardag Stichting Smiles

Begin: October 1, 2017 @ 12:00

Eind: October 1, 2017 @ 17:00

Plaats: Scoutingpad 6, almere

Zondag 1 oktober wordt voor ons, én hopelijk voor jullie, een bijzondere dag.
Dan vieren we de 15e verjaardag van Stichting Smiles, met een sport- en dierendag!
Hiep, Hiep, Hoera!

Ballonnen en toeters voor ons filmpje

Op zondag 1 oktober gaan we bij Scoutingpad 6 in Almere-Haven vieren dat we jullie allemaal al zoveel jaren mogen kennen.
Maar uiteraard zijn nieuwe families ook welkom!

We gaan:
– survivallen voor kinderen en jongeren met alle beperkingen, handicaps, labels en chronische ziektes én hun broertjes en zusjes,

– boogschieten met kinderen en jongeren – vanaf 8 jaar – met alle labels, chronische ziektes, handicaps en beperkingen én hun broertjes en zusjes,

– ponyrijden voor alle kinderen i.s.m. Manege de Stek uit Almere!

– Er komt een uilenshow van ATJ Owls!

– En er komen ambassadeurs van de KNGF met geleidehonden voor kinderen met autisme en blinde en slechtziende kinderen. De hond komt ook mee!
Je mag allemaal vragen stellen en de hond aaien. Dit is voor alle kinderen, brusjes en papa’s en mama’s toegankelijk.

Laat ons maar weten waar je aan mee wilt doen (en wat je brusjes willen doen), je mag zoveel kiezen als je wilt, en dan delen wij het allemaal zo goed mogelijk in en laten we je de tijden weten. De dag vindt plaats tussen 12 en 17 uur.

* Alle activiteiten zijn ook rolstoeltoegankelijk;
* Er zijn voldoende gebarentolken en vrijwilligers aanwezig;
* Deze dag wordt he geheel GRATIS aangeboden door Smiles, dankzij onze donateurs en sponsors!

Schrijf je nu in!

Daar ga je!

Eten en drinken regelen wij. Geef het voor de zekerheid wel even door als je allergieën hebt.
We vinden het leuk als papa’s en mama’s ook komen. Kun je ons laten weten met hoeveel personen je in totaal komt?
Dan houden we rekening met inkopen.

We hebben er nu al zin in! Jullie hopelijk ook.

Wil je Stichting Smiles een kadootje geven voor haar 15e verjaardag?
Dan is een kleine bijdrage in een collectebus op de dag zelf of een donatie op IBAN: NL77RABO0152363165

van harte welkom voor toekomstige activiteiten! Maar wij zijn jarig, dus wij delen uit!

We hopen dat jullie er op 1 oktober bij zijn!!!

Tot dan op ons feestje!

Schrijf je in voor 1 oktober

N+L

Liefs en een grote glimlach,